Diamond Painting Art Logo Blog

Diamond Painting HEMA

Schrijver profiel afbeelding
Geschreven door
dpa
6 september 2021
diamond painting HEMA
Inhoudsopgave
Primary Item (H2)

Diamond painting HEMA zijn natuurlijk de diamond painting kits die je kan kopen bij de HEMA. Deze kits zijn geweldig als je kennis wilt maken met de hobby diamond painting. Diamond painting kits van de HEMA zijn erg scherp, voor een paar euro heb je al een HEMA diamond painting pakket.

Diamond painting HEMA kopen?

Helaas is het op dit moment nog niet mogelijk om alles wat je nodig hebt voor het maken van diamond painting bij HEMA te kopen. Natuurlijk kun je sommige dingen vinden, zoals opbergbakken voor de stenen, die werken met diamond painting.

De inlijsting van de diamond painting hoeft niet saai te zijn. Je kunt er verschillende maten en soorten lijsten voor kopen, allemaal prachtig!. Wanneer u klaar bent met uw diamond painting, kunt u deze op verschillende manieren tentoonstellen. Je kunt hem bijvoorbeeld aan de muur hangen of op een mooie plek in huis neerzetten. En om het helemaal af te maken, zet je er een mooi kader omheen.

Ook als je jouw gemaakte diamond painting cadeau wilt doen aan iemand staat het natuurlijk veel leuker met een lijstje erom heen. Voor het vinden van een passende lijst voor om jouw diamond painting kan je dus wel bij de HEMA terecht.

diamand creaties HEMA

Wat voor een winkel is de HEMA?

HEMA (voorheen als acroniem van Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam) is een warenhuisketen die oorspronkelijk uit Nederland komt.

Winkelketen HEMA heeft bijna 800 vestigingen in negen verschillende landen, waarvan de meeste in Nederland. Andere landen met vestigingen zijn België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Spanje en het VK.

HEMA heeft een breed scala aan producten die perfect zijn voor dagelijks gebruik, maar ook een assortiment dat 100% op bestelling is. Naast de HEMA-kits voor het schilderen van diamanten, omvat hun productlijn notitieboekjes en agenda's, briefpapiersets, potloden, grafische planners en theesets.

De hema heeft miljoenen producten. En is sins kort ook de online winkelcentrum voor vele huishuidelijke producten. 

Het assortiment en diamond painting HEMA

Wat voor soort diamond painting producten verkoopt HEMA. Ik weet dat er zoiets bestaat als diamond painting, maar ik vraag me af wat ze in de collectie te bieden hebben. Ik vind de HEMA een fijne winkel. Ik vind dat ze alles verkopen wat je ooit nodig zou kunnen hebben, dus waarom zou je niet wat diamond painting spullen kopen?

Ze verkopen al aardig wat hobbyspullen, dus het idee is niet al te vergezocht. Alleen hebben ze bij de HEMA niet zoveel beschikbaar voor diamond painting. Wat je hier vindt zijn onder meer opbergbakjes voor je stenen of lijsten voor je diamond painting. Ga door, experimenteer met de eindeloze mogelijkheden van het kunstwerk!

Diamond painting eigen foto HEMA

Op dit momen kun je geen diamond painting kits krijgen HEMA. We zijn echter aan het kijken om deze service in de nabije toekomst te introduceren, omdat we weten dat deze hoog op de verlanglijsten van onze klanten staat! Als je een schilderij zoekt met een afbeelding naar keuze, dan verkoopt HEMA dit momenteel niet. U kunt echter vergelijkbare producten in andere winkels vinden. Dus bij hema geet foto paintings of goto met naam met een kleurrijke foto. 

Diamond painting bakjes HEMA

HEMA biedt diamond painting trays voor het netjes opbergen van al je hobbyspullen. Het is zo vervelend als al je spullen door elkaar lopen - het maakt het moeilijker om alles te vinden wat je nodig hebt. Als je een georganiseerde werkruimte hebt, is het gemakkelijker om te sleutelen.

Diamond Painting-trays zijn een geweldige investering voor knutselliefhebbers. Als je je hobby graag meeneemt voor onderweg, dan is een dienblad van HEMA dé manier om dat te doen. HEMA's diamond painting trays zijn er in verschillende maten. Ze zijn gemaakt van handpalmvriendelijk plastic, dat elk artistiek ongeluk kan verdragen, en ze zijn zeer redelijk geprijsd.

Diamond painting wax HEMA

Helaas kun je bij HEMA geen diamond painting wax vinden. Als je wax zoekt voor je diamond painting, probeer dan eens te winkelen bij (A name of a store) in plaats van HEMA. Op dit moment heeft HEMA geen diamond painting wax. Je kunt er echter nog een paar andere ambachtelijke producten vinden. Houd de HEMA-site in de gaten om te weten wanneer ze het misschien op voorraad hebben!

diamond painting HEMA

HEMA diamond painting voor en nadelen

Zoals u van ons gewend bent zullen wij de voor en na onderdelen van "diamant schilderen" HEMA op een rijtje zetten

Voordelen diamond painting HEMA

 • Makkelijk af te halen bij de lokale winkel bij jou in de buurt.

 • Geschikt voor kleinere projecten painting

 • Soms ook diamond painting kaarten, sleutelhanger en stickers
 • Leuke afbeeldingen envaak nieuwe product
 • Scherpe aanbiedingen & speciale aanbiedingen & ruime assortiment en dus bespaar geld

 • Het is er op dit moment niet, maar accessoires voor diamond painting wel.

 • Goed om te zien of je van diamond painting houdt voor een lage prijs?

Nadelen diamond painting HEMA

 • Bij HEMA koop je alleen kleine sets, dus geen grote projecten.

 • Alleen ronde stenen, geen vierkanten.

 • Setjes van HEMA zijn niet altijd van de hoogste kwaliteit

 • Weinig keuze willekeurige kleuren
 • Geen snelle levertijd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

menu