Voor 3 uur besteld morgen in Huis
Gratis verzending vanaf €75
Diamond Painting
0,00
Winkelmand
Veilig Betalen

Wax Diamond Painting Vervangen?

Geschreven door:
dpa
7 augustus 2022

Diamond Paintings Wax Alternatief: 3 huishoudelijke artikelen die je in een handomdraai kunt gebruiken

Diamond Painting is een opwindende nieuwe kunstvorm die de laatste tijd aan populariteit wint. Het is een leuke activiteit om alleen of met een groep mensen te doen.

Als je een kit koopt, zit daar soms alles bij wat je nodig hebt om meteen aan de slag te gaan. Maar als je een van je gereedschappen al kwijt bent, zijn er andere dingen die je in plaats daarvan kunt gebruiken. Hier zijn enkele andere gereedschappen en benodigdheden die u kunt gebruiken om uw project te voltooien.

Wat is Diamond Painting?

Diamond Painting is een oude kunstvorm waarbij minuscule, glinsterende kristallen op een doek worden aangebracht om een prachtige afbeelding te creëren. Als je klaar bent, moet de afbeelding schitteren in het licht.

Om je diamanten aan het doek te laten kleven, gebruik je een applicator pen die je bij je kit hebt gekregen. Doop de punt in de was totdat je een klein beetje was ziet kleven. Neem een van de diamanten die je op het doek wilt zetten en plak er een klein stukje was op. Ga zo door totdat je het hele doek hebt bedekt met een oogverblindend nieuw ontwerp.

Waar wordt de diamond painting wax voor gebruikt?

De diamond painting wax helpt je elke diamant gemakkelijk op te pakken en op het doek te zetten.

Veel mensen geloven dat de was wordt gebruikt om de diamanten aan het canvas te hechten. Dit is echter niet het geval; het canvas is gemaakt met een lijm waarmee de diamanten kunnen hechten, zodat ze alleen kunnen worden verwijderd als het canvas is bedekt met zijn beschermende plastic vel. Was wordt eenvoudigweg gebruikt om de stenen naar het canvas over te brengen, maar als je wax op is of je was kwijt bent, kan het zijn dat je moeite hebt om elke steen afzonderlijk te verwijderen. Probeer in plaats daarvan een van deze tools te gebruiken.

De beste diamond painting accessoires zijn penselen, potloden, gum

Blu Tack

Blu Tack is een klei- of putterachtige substantie die gemakkelijk vele malen kan worden hergebruikt. Het wordt gewoonlijk gebruikt om dingen op muren te kleven, maar u kunt blu tack gebruiken in plaats van was wanneer u uw diamantschilderij doet.

Als je op zoek bent naar een alternatief voor traditionele wax, probeer dan Blu Tack. Het werkt net zo goed, zo niet beter, dan gewone wax. Breng het gewoon op uw applicators aan op dezelfde manier als was.

Craft Putty

Knutselplamuur is vergelijkbaar met blauwe kleefstof, behalve dat het wat plooibaarder is. Het komt ook in lange staafjes die in kleine vierkantjes zijn geperforeerd. Hoewel je het misschien niet in elke hobbywinkel vindt, is het online gemakkelijk te krijgen. Typ gewoon "knutselplamuur" in op Google en je zult tal van resultaten vinden. Als je het juiste merk hebt gevonden, kun je het in bulk online kopen.

Tweezers

Misschien wilt u de pincetmethode vermijden voor uw eerste diamond painting project. Gebruik in plaats daarvan je vingers om elke diamant voorzichtig op de juiste plaats op het doek te zetten.

Door een pincet te gebruiken in plaats van was, is het gemakkelijker om de stenen te verwijderen zonder wasresten achter te laten. Als je echter niet gewend bent om stenen met een pincet te verwijderen, kun je beter eerst even oefenen.

Diamond Painting Art heeft alles wat je nodig hebt om diamond painting.

Hoe meer diamond painting projecten je begint, hoe vaker je nieuwe diamond painting accessoires nodig zult hebben. Je kan zonder wax komen te zitten of een tool verliezen, maar maak je geen zorgen. De Diamond Art club dekt u met een breed scala aan gereedschappen, accessoires en one-of-a-kind kits. Bekijk onze selectie vandaag nog en investeer in de benodigdheden die u nodig heeft om uw meesterwerk te creëren.

Geschreven door dpa

Reacties zijn gesloten.

lockusercartmagnifiercrossmenuchevron-down