Voor 3 uur besteld morgen in Huis
Gratis verzending vanaf €75
Diamond Painting
0,00
Winkelmand
Veilig Betalen

Wat Is Het Verschil Tussen Diamond Painting En Diamond Dotz?

Geschreven door:
dpa
11 augustus 2022

Diamanten zijn er in drie verschillende vormen: rond, vierkant en achthoekig. Het verschil tussen 3d en 5d diamantschilderen zit in het aantal facetten dat de diamanten hebben.

Diamond painting vs. Diamond Dotz: Wat is het verschil?

Chandra Heberlein 20/07/202022 minuten 27, seconden gelezen 1 Commentaar Drie dimensies geven een mooiere maar eenvoudigere look. Het onderscheid tussen driedimensionale en vijfdimensionale diamantschilderijen zit in de hoeveelheid facetten die de juwelen hebben. Hoe meer facetten, hoe helderder de impact. Als u niet vertrouwd bent met het schilderen van diamanten en wat ze inhouden, zijn hier de antwoorden op enkele van de meest gestelde vragen.

Laten we beginnen met één ding dat alle drie soorten diamantschilderij gemeen hebben - ze zijn allemaal van diamant gemaakt! Wat hen onderscheidt is de manier waarop ze worden gebruikt en de methode om ze aan te brengen. Bijvoorbeeld, DMC (Diamond Matrix Coating) is een coating die direct op het oppervlak van uw werkstuk wordt aangebracht. Anderzijds is Diamond Dotz (Dotz) een inkt die in de groeven van je werkstuk wordt geschilderd. Tenslotte is AB (Acrylic Bonding) een verf die op de achterkant van je werkstuk wordt aangebracht, zodat het aan de voorkant blijft kleven.

Een beter begrip van facetten helpt je de maten van diamanten beter te begrijpen en hoe ze hun uiterlijk beïnvloeden. Branding kits, zoals mijn Diamond Dots schildpad, tonen een afbeelding op de doos, zodat je precies weet wat je krijgt van de kit die je op het punt staat te maken. Diamond painting sets worden gebruikt om diamanten kunstwerken te maken, inclusief een canvas dat op de doos is bedrukt met symbolen en letters die aangeven waar de diamanten moeten komen. Dit is de bedoeling, omdat sommige van de plastic diamanten altijd gebreken kunnen hebben, zodat u de diamanten die afbreuk zouden kunnen doen aan uw uiteindelijke afbeelding, kunt weggooien zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat het uiteindelijk opraakt.

Het verschil tussen gedeeltelijke perforaties en volledige perforaties is dat gedeeltelijke perforaties slechts een deel van het canvas bedekken, waardoor de rest van het canvas onbedekt blijft. Volledige perforatieontwerpen bedekken het hele canvas, dus zijn ze gemakkelijker om mee te werken. Gedeeltelijke perforatie ontwerpen zijn ook gemakkelijker te maken omdat ze minder materialen nodig hebben.

Ik vertelde u dat dot kunst met diamanten was eenvoudig, en het is, maar ik ga om u te leren hoe het te doen, zodat u vertrouwd raken met het vóór de aankoop, evenals het geven van u enkele tips en trucs langs de weg. Zodra je weet wat je doet, zult u in staat om het juiste type van diamant schilderij kit die past bij uw behoeften te kiezen. Dit is waar dingen mis kunnen gaan als je koopt een goedkope kit. Ik stel voor dat je ervoor zorgt dat de foto's die je online ziet een foto van het eindproduct of het bord dat je krijgt, niet alleen het originele kunstwerk waarop het ontwerp is getekend.

Een half afgewerkt diamantschilderij bestaat uit een doek waarvan een deel van het oppervlak, maar niet het hele oppervlak met diamanten is bedekt. Je kunt een kunstgalerie binnenlopen en een paar schilderijen bekijken zonder enig idee te hebben wat ze zouden moeten voorstellen, en misschien kom je zelfs met iets goeds weg.

Geschreven door dpa

Reacties zijn gesloten.

lockusercartmagnifiercrossmenuchevron-down