Voor 3 uur besteld morgen in Huis
Gratis verzending vanaf €75
Diamond Painting
0,00
Winkelmand
Veilig Betalen

Waar Is De Wax Voor Bij Diamond Painting?

Geschreven door:
dpa
10 augustus 2022

Waar is de wax voor bij diamond painting?

Weet je wat dat roze spul is als je diamanten gaat schilderen? Het is een soort was die je in het uiteinde van de pen doet zodat je de diamanten kunt oppakken. Er is ook een soortgelijke genaamd "blauwe was" die precies hetzelfde is, maar een andere kleur heeft.

Je zult merken dat was lang meegaat. Ik heb hetzelfde kleine vierkantje (ongeveer 1/4 inch) al ongeveer 10 schilderijen in verschillende maten en bijna allemaal in volle boor. Je hebt er niet echt veel van nodig om te werken. Ik mengde twee van de roze vierkantjes door elkaar en deed ze in een plastic bakje in plaats van overal tonnen kleine vierkantjes te hebben.

Er zijn alternatieven voor de roze was.

Ik heb gehoord dat veel mensen de roze was vervelend vinden. Ze zeggen dat ze de inktpatroon te vaak moeten bijvullen. Tot op zekere hoogte ben ik het daarmee eens, ja het wordt irritant om de inktpatroon zo vaak te moeten bijvullen. Ik heb het echter nog niet zo vaak hoeven doen. Aan de andere kant, ik heb ook nog niet de echt grote maten gedaan. Ik kan me voorstellen dat iemand zich eraan zou ergeren als hij aan een groot kunstwerk zou werken. Wat je zou kunnen doen is blauwe lijm uitproberen. Je zou de cartridge niet zo vaak hoeven bij te vullen als met de Pink Wax, verder werkt het prima.

Geschreven door dpa

Reacties zijn gesloten.

lockusercartmagnifiercrossmenuchevron-down