Voor 3 uur besteld morgen in Huis
Gratis verzending vanaf €75
Diamond Painting
0,00
Winkelmand
Veilig Betalen

Waar Beginnen Met Diamond Painting?

Geschreven door:
dpa
6 augustus 2022

Waar te beginnen met een diamond Painting

Als je een perfecte diamond painting wilt schilderen, is het belangrijk om op de juiste plaats te beginnen. Voor rechtshandigen is de plaats om met een ruitvorm te beginnen anders dan voor linkshandigen, vanwege de manier waarop zij hun armen over het doek bewegen.

De meeste handwerkers beginnen van bovenaf aan het doek, omdat het dan gemakkelijk is om te bewegen en van kleur te veranderen. Van bovenaf beginnen zorgt er ook voor dat de onderste stenen er niet afvallen als ze te zwaar worden. Het is veel gemakkelijker om de plastic bedekking aan de bovenkant van het canvas op te tillen en terug te plaatsen als een deel van het schilderij klaar is, waardoor het plastic plakkerig blijft en je voltooide werkstuk wordt beschermd.

Als je rechtshandig bent, start dan een Diamond Painting project.

Voor een rechtshandige is de beste plaats om te beginnen met het boren van gaten in een Diamond Painting de rechterbenedenhoek.

Door in de rechterbenedenhoek te beginnen, is het gemakkelijker om de plastic afdekking eraf te halen naarmate u verder gaat. Zo voorkomt u ook dat u aan de pas geplaatste boren blijft kleven.

Een linkshandige kan ook beginnen met schilderen vanuit de rechterbenedenhoek van het doek. Op die manier kan de plastiek bij elk voltooid deel omhoog bewegen. Op die manier hoeft een linkshandige zijn arm niet over het voltooide werk te houden, maar kan hij steeds naar de onafgewerkte delen toe bewegen.

Als je linkshandig bent, kan het beginnen met diamond painting een optie voor je zij

Omdat linkshandigen anders werken dan rechtshandigen, is het het beste als zij hun schilderijen beginnen vanuit de linkerbovenhoek of de rechterbenedenhoek van het doek.

Door het werk van bovenaf te beginnen, kan de linkshandige de plastic bekleding gemakkelijk verwijderen zonder dat zijn hand gereedschap aanraakt. Het voorkomt ook dat hij per ongeluk de zojuist neergelegde boren aanraakt.

Als u linkshandig bent, kunt u beginnen met boren vanaf linksonder in plaats van rechtsboven. Op deze manier raakt uw arm nooit de afgewerkte boorgaten.

Om sneller vorderingen te maken bij het werken aan een groot kunstwerk, kunt u het beste beginnen met kleinere delen. Bijvoorbeeld, als u werkt aan een 4'x4', begin dan met het maken van vier 1'x1' secties. Als u daarmee klaar bent, gaat u verder met het volgende deel. U kunt zowel de rechter- als de linkerhand gebruiken om deze secties af te werken.

Als u hulp nodig heeft, neem dan contact met ons op. Wij zijn er om u te helpen!

Geschreven door dpa

Reacties zijn gesloten.

lockusercartmagnifiercrossmenuchevron-down