Voor 3 uur besteld morgen in Huis
Gratis verzending vanaf €75
Diamond Painting
0,00
Winkelmand
Veilig Betalen
26 november 2020

30 dagen bedenktermijn

30 dagen bedenktermijn

Je hebt bij DiamondPaintingArt het recht om binnen 30 dagen te retourneren. Dit geld ook als u geen reden heeft voor het artikel terug te sturen(herroepingsrecht). Binnen dit gestelde termijn mag je eventueel kijken wat er in de verpakking zit. Wel dienen de elementen in de verpakking dicht te zijn, we kunnen helaas geen producten terug nemen waarbij we de steentjes niet meer vergrendeld zitten in de zakjes. Het uitgangspunt is dat wij het product weer kunnen gaan verkopen, dus eventuele beschadigingde pakket hoeven wij ook niet terug te nemen. Om je retourzending snel te laten verlopen kun je eenvoudig gebruik maken van ons retourformulier. Na het herroepen van je bestelling, dien je de artikelen uiterlijk binnen 30 dagen na het melden van de herroeping retour te zenden. Wanneer je de retourzending van tevoren aan meld kan jouw retourzending snel in behandeling worden genomen. Het product is in de - voor zover redelijkerwijs mogelijk - originele staat en zit in
  • fabrieksverpakking
  • Het product is compleet
  • Geen losse steentjes
Bij elke bestelling die u van ons ontvangt krijg u een retourbon. Om gebruik te maken van je herroepingsrecht, is het voldoende om deze bon mee te sturen. Je kunt ook via onze website je retour aanmelden. Dit kan via onze retourbon waarmee je kan aangeven dat je gebruik wil maken van je herroepingsrecht. De retourbon is bij ons echter niet verplicht.

Terugboeking

Met het toepassen van het herroepingsrecht vervalt niet je eventuele betaalverplichting. Je zult wel binnen de gestelde termijn moeten betalen. Is door het retour verwerken in onze administratie een tegoed ontstaan en heb je de bestelling vooraf met Ideal betaald, dan storten wij dit direct terug. Als je de gehele bestelling retour stuurt, vervallen de verzendkosten. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij ons hebt betaald. Wij zullen het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding restitueren. Ontbinding ontstaat vanaf het moment dat je ons op de hoogte hebt gebracht van het herroepen van de aankoop. Indien het product toch gebruikt blijkt of beschadigd is, kunnen we kosten voor waardevermindering in rekening brengen. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Retourneren

In de doos van je bestelling vind je een retourbon. Op deze bon staat ook het adres vermeld waar u het product heen dient te sturen. Zodra wij het product dan hebben ontvangen maken wij uiterlijk binnen 30 dagen het geld over op uw rekening. In dien wij van mening zijn dat het product is beschadigd of niet meer in redelijk staat is nemen wij contact met u op.

Annulering van je bestelling

Iedere bestelling kan zonder opgave van redenen geannuleerd worden. Mits deze bestelling nog niet is verzonden. Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je van DiamondPaintingArt een verzendbevestiging. Wil je je bestelling annuleren nadat je een orderbevestiging hebt gehad? In dit geval dient u te wachten to het product er is en dan te retourenen op de wijze hierboven aangegeven.
Geschreven door: dpa

Reacties zijn gesloten.

lockusercartmagnifiercrossmenuchevron-down