Voor 3 uur besteld morgen in Huis
Gratis verzending vanaf €75
Diamond Painting
0,00
Winkelmand
Veilig Betalen

Kan Diamond Painting Uitdrogen?

Geschreven door:
dpa
10 augustus 2022

Droogt een diamond painting schilderij uit?

Om ervoor te zorgen dat je boortjes aan het canvas vast blijven zitten, moet je alleen de bovenste laag van het canvas afpellen. Op die manier kunt u zien of er lijm van het doek afkomt. U kunt dan beslissen of u wel of niet doorgaat met boren. Als u besluit door te gaan met boren, moet u de lijm opnieuw aanbrengen voordat u verder gaat.

Deze veelgemaakte fout is gemakkelijk te herstellen als u weet wat u doet. Knip gewoon de overtollige lijm af voordat u uw werkoppervlak blootstelt aan de lucht. Zodra de lijm begint te drogen, zult u merken dat u het rugpapier zonder problemen kunt verwijderen. Bovendien kunt u overwegen om te investeren in een extra rol tape, zodat u niet halverwege het project zonder komt te zitten.

Je moet zeker niet proberen om een ruitvorm te schilderen zonder enige voorbereiding. Ten eerste moet u ervoor zorgen dat u genoeg ruimte rond het doek hebt, zodat u later niet in de problemen komt. Ten tweede, als u van plan bent een groot stuk te schilderen, overweeg dan de aankoop van een frame. Ten derde is kwastverzegeling een uitstekende keuze om uw werk te beschermen. Het droogt snel en het kost niet veel moeite om het aan te brengen.

Voorbereiding is altijd belangrijk om deze fouten te voorkomen; het goede is dat u na het lezen van dit artikel op de hoogte bent van de meeste problemen die zich kunnen voordoen tijdens een diamond painting project. Rol de roller voorzichtig over de diamantverf, niet om de strass steentjes te pletten, maar om het doek plat te maken. Sommige mensen willen hun diamond painting stempelen, zodat een frame niet nodig is, maar de kralen worden bij elkaar gehouden om de mozaïekfoto te maken. Er komt veel meer bij kijken in de beginfase in vergelijking met gewone postorderpakketten, maar dat is een deel van de aantrekkingskracht van het maken van je eigen op maat gemaakte exemplaar.

Met Diamond Painting hebben we de beste onderdelen van onze originele diamond painting kits genomen en nieuwe functies toegevoegd om ze nog beter te maken. We hebben ook verbeteringen aangebracht in het diamond painting-proces zelf, waaronder een nieuwe tool voor het aanbrengen van diamantverf waarmee u uw kunstwerk eenvoudig op elk oppervlak kunt stempelen. U kunt ook kiezen tussen twee soorten diamond paints - een die doorzichtig droogt en een andere die mat opdroogt.

Misschien ben je zo gefascineerd door het aantal diamanten dat je bij de hand hebt, dat je vergeet dat er eten of drinken in de buurt is, of heb je te veel haast om die oefeningen met correcte DMC te doen, dat je je arm over je onvoltooide diamanten schilderij heen raakt. Je hebt niemand om mee te praten als je niet iemand in je leven hebt die dezelfde passie deelt voor het maken van diamantkunst. Als je niemand in je leven hebt die die passie deelt voor het creëren van diamantkunst dan zal je blij zijn te weten dat er een geweldige gemeenschap van kunstenaars online is op Facebook, Instagram, en YouTube. Misschien klinkt het kiezen van een ander materiaal voor je diamanten schilderhandschoenen je wat overdreven in de oren, maar het kiezen van een eenvoudigere optie, zoals het snijden van een ander materiaal, kan je helpen beschermen tegen het aanraken van de lijm. Het is zeker een van de minst ernstige fouten bij het diamantschilderen, maar het is nog steeds vervelend.

Nadat u hebt beslist of u uw diamantlakken met een spuitbus of een kwast wilt verzegelen, is het aanbrengen van de verzegeling niet al te moeilijk.

Geschreven door dpa

Reacties zijn gesloten.

lockusercartmagnifiercrossmenuchevron-down