Voor 3 uur besteld morgen in Huis
Gratis verzending vanaf €75
Diamond Painting
0,00
Winkelmand
Veilig Betalen

Hoe Lang Duurt Diamond Painting?

Geschreven door:
dpa
7 augustus 2022

Hoe lang duurt het om een diamond painting af te maken?

Weet je Kruissteek? Dus ken je kruissteek? Als u denkt dat kruissteek te moeilijk is, dan is kruissteek niets voor u. Een mix tussen kruissteek en verf door nummers. kruissteek is een eenvoudig proces om te kruissteken. Wanneer u klaar bent met een kruissteek, zult u het zo mooi vinden. Maar hoeveel tijd kost het om een kruissteek af te maken?

Generally Speaking

De tijd die een diamond painting nodig heeft om één enkele diamant te schilderen, hangt af van het vaardigheidsniveau van de kunstenaar en van het aantal gebruikte diamanten. Over het algemeen zijn er ongeveer 6.400 diamanten op een 20 x 20 cm diamanten painting schilderij. Als het 6.400 ronde diamanten zijn, dan kan een gemiddeld persoon (geen professionele of gevorderde kunstenaar) 25-35 diamanten per minuut plaatsen. Dat zou betekenen dat je tussen de 213-256 minuten nodig hebt om dit diamanten painting schilderij te voltooien.

Faster Or Slower

Ik zei al eerder dat de vaardigheid van een schilder, de grootte van het doek, het aantal diamanten en de vorm van de diamanten allemaal van invloed zijn op de tijd die het kost om een diamond painting schilderij te voltooien. Beginnersgereedschap, ongeschikte (incomplete) materialen, en vierkante diamanten vertragen allemaal het proces. Grote diamanten schilderijen zijn echter beter geschikt voor vierkante diamanten. Om uw diamond painting schilderij sneller af te krijgen, moet u de beste kit voor u kopen en meer oefenen, zodat u uw snelheid en vaardigheid kunt verbeteren.

Je kunt dagen aan je meesterwerk werken, maar als je niet oppast, ben je uiteindelijk weken bezig met het oppoetsen ervan. Laat je niet afleiden door het proces; houd je ogen gericht op wat je aan het doen bent. Als je klaar bent, moet je trots zijn op je werk.

Geschreven door dpa

Reacties zijn gesloten.

lockusercartmagnifiercrossmenuchevron-down