Voor 3 uur besteld morgen in Huis
Gratis verzending vanaf €75
Diamond Painting
0,00
Winkelmand
Veilig Betalen

Hoe Diamond Painting Op Canvas Plakken?

Geschreven door:
dpa
6 augustus 2022

U kunt een kant-en-klare lijst gebruiken om uw diamanten schilderij op te lijmen. Zodra de lijm plakkerig aanvoelt, plaats je het schilderij in de lijst. Strijk eventuele kreukels of luchtbellen glad. Hang het na 24 uur op als je het hebt laten drogen.

Om je diamond painting te beschermen tegen stof en vuil, gebruik je Mod Podge® om het oppervlak te coaten. Het is veilig voor zowel kinderen als volwassenen, niet giftig, gemakkelijk aan te brengen (spray), en er zijn verschillende formules verkrijgbaar. Wij adviseren de Mod Podge Super Gloss afwerking te gebruiken.

U moet uw diamanten schilderij verzegelen, zodat de diamanten goed op hun plaats blijven nadat u het hebt voltooid. Om uw meesterwerk tegen beschadiging te beschermen, moet u het in een archiefkluis bewaren, tentoonstellen of gewoon in de buurt houden.

Als je je eigen diamanten schilderij gaat inlijsten, moet je waarschijnlijk een op maat gemaakte lijst kopen die precies op je diamanten schilderij past. Anders moet je het doek misschien bijsnijden zodat het in het frame past.

Als u perkamentpapier gebruikt wanneer u op doek schildert, beschermt u het doek terwijl u erop schildert en maakt u het gemakkelijker om bepaalde delen te verwijderen en af te dekken.

Aangezien we een hoge kwaliteit canvas gebruiken voor onze Diamond Art Club schilderijen, is het niet nodig om ze te verzegelen. Als u echter uw Diamond Art Club schilderij wilt verzegelen, kunt u dat doen. Het zal de duurzaamheid niet beĂŻnvloeden.

Als je de boren verft met glanzende Mod Podge (of PVA) lijm, en ze dan inlijst, zullen ze goed genoeg verzegeld zijn zonder dat je de kleurcodes hoeft te verwijderen. Je hoeft de kleurcodes ook niet uit te knippen als je een frame gebruikt.

Geschreven door dpa

Reacties zijn gesloten.

lockusercartmagnifiercrossmenuchevron-down