Voor 3 uur besteld morgen in Huis
Gratis verzending vanaf ‚ā¨75
Diamond Painting
0,00
Winkelmand
Veilig Betalen

Hoe Kun Je Het Beste Jouw Diamond Painting Afwerken?

Geschreven door:
dpa
10 mei 2022

In dit artikel gaan we uitleggen hoe je jouw diamond painting schilderij het beste kunt afwerken. De kunst van het diamond painting is een ontspannende en zeer bevredigende bezigheid. Waar u een grote mate van creativiteit kunt uiten en unieke nieuwe decoraties voor uw huis kunt ontwerpen. Om te beginnen moet je beginnen met de vragen zoals hoe lang duurt het om het diamond painting project gedaan te krijgen, heb ik meer benodigdheden nodig.

Zodra u meer comfortabel met de kunst bent, kunt u proberen nieuwe ontwerpen en geef nieuwe aan anderen als geschenk. Naarmate u uw vaardigheden verbetert, kunt u nieuwe ontwerpen uitproberen en de voltooide werken aan vrienden en familie cadeau geven. En dat is nou precies waar het afwerken van jouw diamond painting schilderij begint.

Waarom zou je een diamond painting afwerken?

Diamond painters hebben zo hun eigen gedachten over hoe ze hun werken beschermd willen houden. Sommige mensen hebben graag een lijst voor hun werken. Maar als een lijst niet nodig is, kunnen ze hun diamanten schilderijen toch ophangen zonder zich zorgen te maken over het verschuiven van van de diamond painting steentjes op het canvas doek. vooral de vierkante steentjes, zijn extra stevig bevestigd.

Nadat u uw meesterwerk heeft gemaakt, is het belangrijk om het goed af te werken. Omdat de diamanten mooi in vorm blijven en een mooie rozige gele kleur hebben, zullen ze jaren meegaan zonder dat je ze in een lijst hoeft te zetten. De voordelen van een goede afwerking zijn dat de werken goed blijven zitten en kunnen worden opgehangen, zodat niemand zich zorgen hoeft te maken dat er stukjes afvallen en de schilderijen lelijk maken.

Je kunt natuurlijk ook wel voor een lijst kiezen om je diamond painting. Let hierbij altijd goed dat het lijst past bij het doek op formaat. Het maakt niet uit of u ronde steentjes of vierkante steentjes heeft gebruikt. Een lijst geeft het schilderij nog een uniekere stijl en zo weet u zeker dat de steentjes goed blijven zitten. Een lijst is ook de makkelijkste manier om de witte randen te bedekken en uw diamond painting pakket te beschermen. Bedek jouw diamond painting bijvoorbeeld wel met plastiken lijst als het om een kinderkamer gaat, als hij valt wilt u natuurlijk geen klas in de kinderkamer.

Door het schilderij een een extra glans te geven kan je een speciale vernis spuiten over het schilderij.

hoe diamond painting afwerken

Wat moet ik gebruiken om een schilderij af te werken?

Diamond Painting Spuitbare Sealant Spray kan hiervoor gebruikt worden. Wanneer het aankomt op het gebruik van sealants die de finishing touch geven aan een diamanten schilderij dat niet zal vervagen, is spray de beste optie. Het is echter niet zo betrouwbaar als een spray die ook kieren zal afdichten en de diamanten niet zal verkleuren. Spray sealants moeten worden gebruikt binnen 24 uur na het aanbrengen. Als de spray niet goed wordt gebruikt, verandert uw diamantschilderij in een onaantrekkelijk moza√Įek.

diamond painting afwerken met een deegroller

Stappenplan: hoe diamond painting afwerken?

Om jou diamond painting schilderij af te werken heb de speciale Seakant Spary nodig. Het aanbrengen van de spray vrij eenvoudig, volg gewoon deze paar stappen:

  1. Zorg er voor dat je alle diamond painting steentjes zo strak mogelijk neer leg op het canvas doek.
  2. Bedek jouw diamond painting schilderij met een plastic beschermhoes, een handdoek of een ander groot soort doek.
  3. Gebruik een deegroller om alle diamond painting steentjes gelijkmatig aan te drukken zodat het resultaat nog mooier wordt.
  4. Houdt de bus zes tot acht centimeter van het doek te houden en te spuiten
  5. Laat jouw diamond painting drogen volgens de aanwijzingen van de spray.

Let op: Laat de spray een dag drogen en pak hem niet eerder op, die kan namelijk het resultaat aantasten.

Het eindresultaat van uw afgewerkte diamond painting schilderij

Na de 24 uur wachten is het tijd om uw kunstwerk nog eens te bekijken. U zult nu zien dat het schilderij nu echt perfect is en hij klaar voor zijn doen. U kunt bij voorbeeld pronken met het prachtige schilderij aan de muur. De gekleurde steentjes komen er door de spray ontzettend mooi uit. Vooral met een diamond painting eigen foto kunt u op deze manier de mooiste schilderijen maken van uw familie of andere leuke persoonlijke zaken.

Geschreven door dpa

Reacties zijn gesloten.

lockusercartmagnifiercrossmenuchevron-down