Voor 3 uur besteld morgen in Huis
Gratis verzending vanaf €75
Diamond Painting
0,00
Winkelmand
Veilig Betalen
Geschreven door:
dpa
18 december 2021

Diamond Painting Wereld was een online diamond painting winkel in Nederland. Veel mensen denken dat diamond painting wereld niet meer bestaat, maar niks is minder waar. Diamond Painting wereld bestaan namelijk nog steeds, echter zijn ze door gegaan onder een andere naam. Diamond Painting wereld heeft namelijk de naam veranderd in de Happy Painting. De winkel bestaat dus nog wel, ze leveren ook nog steeds de zelfde producten en er werken nog precies dezelfde mensen.

Waarom bestaat Diamond Painting Wereld niet meer?

De geruchten gaan dat diamond painting wereld hun naam veranderd hebben omdat hun merk naam te veel geassocieerd werden met negativiteit.

Naast ontzettend slecht reviews, namelijk 1 ster was het ook nog eens zo dat pakketjes niet geleverd werken. De reviews van klanten gingen vooral over misleidende teksten zoals de levertijden. 2 weken levertijd werden al snel 6 weken levertijd. Daarnaast werd de kwaliteit ook nog eens zwaar bekritiseerd door de klanten.

Tja dit alles geeft natuurlijk weinig positiviteit over het merk Diamond Painting Wereld. De geruchten gaan dus dat dit de reden is waarom ze hun naam veranderd hebben in Happy Painting.

diamond painting wereld banner

Kwamen de kits van Diamond Painting Wereld rechtstreeks van Ali Express?

De meest voorkomende klacht was dat de pakketjes rechtstreeks van Ali Express geleverd werden. Dus mensen konden dus net zo goed rechtstreeks bestellen bij Ali Express inplaats van bij Diamond Painting Wereld. De klanten hadden dan veel voordelen ten opzichte van het bestellen via Diamond Painting Wereld:

  • Het pakket kwam dan rechtstreeks bij de klant, in plaats van dat het pakket eerst langs Diamond Painting Wereld kwam, die het pakket alleen herpakte met hun eigen merknaam. Hierdoor is de levertijd dus veel korter zonder tussenkomst van Diamond Painting Wereld.
  • De kwaliteit werd verder niet eens gecontroleerd, dus je hebt de zelfde kwaliteit voor een veel hogere prijs
  • De kwaliteit, omdat Diamond Painting Wereld weinig gaf om haar klanten en veel om hun eigen winst kochten ze niet in bij de beste leverancier op Ali Express maar juist de goedkoopste. Op deze manier konden ze dus meer winst maken. Wanneer de klant zelf via Ali Express kocht konden ze zelf een goede leverancier vinden met hogere kwaliteit voor een lagere prijs.

diamond painting werelfd

Wat is een goed alternatief voor Diamond Painting Wereld?

Er zijn meerdere diamond painting wereld alternatieven. Echter hangt het er een beetje vanaf wat u precies zoekt. We raden natuurlijk niet alleen onze eigen website aan maar ook een aantal anderen. Eerst is het dus goed om te besluiten of u nu gaat voor kwaliteit, prijs of wilt u misschien een specifieke foto die u zelf heeft gemaakt?

Diamond Painting Wereld Alternatieven met hogere kwaliteit en klanten service

Wanneer u gaat voor klantenservice en hoge kwaliteit dan zou u eens bij Diamond Painting Art moeten kijken of bij de winkel Diamond Painting Set. Onze eigen website is Diamond Painting Art en wij verkopen uitsluitend en alleen hoge kwaliteit diamond painting kits. Onze diamond painting kits komen uit Europa en voldoen ook aan alle Europese kwaliteitsnormen. Zo mag u verwachten van ons:

  • Hoge kwaliteit canvassen die extra goed en lang plakken
  • Diamond Painting steentjes die niet verkleuren en prachtig glimmen
  • De accessoires die wij leveren zijn van zeer hoge kwaliteit, wij selecteren op duurzaamheid in de zin van dat het extra lang mee gaat.
  • U krijg altijd te veel steentjes zodat u nooit te kort heeft! Ook al laat u er een aantal vallen!
  • De kleuren komen altijd perfect overeen met de afbeeldingen.
  • Wij leveren veel pakketten binnen 1 werkdag.

De winkel Diamond Painting Set is een winkel die exact de zelfde kwaliteit kits levert als dat wij dat doen. Daarom weten wij ook dat de kwaliteit van deze winkel ontzettend goed is. Daarnaast zijn hun reviews erg positief.

Diamond Painting Wereld alternatieven voor eigen foto painting

Diamond painting eigen foto kits van Diamond Painting Wereld, zijn natuurlijk niet van al te beste kwaliteit. Op dit moment verkopen wij zelf nog niet de diamond painting eigen foto kits. Daarom raden wij aan om uw diamond painting eigen foto kits te kopen van Ali Express. Bespaar hiermee geld en u kunt dan ook voor ronde diamanten. Echter zijn wij hier zelf niet zon fan van.

Geschreven door dpa

Reacties zijn gesloten.

lockusercartmagnifiercrossmenuchevron-down