Voor 3 uur besteld morgen in Huis
Gratis verzending vanaf €75
Diamond Painting
0,00
Winkelmand
Veilig Betalen
  • Voor 3 uur besteld morgen in huis
  • 30 dagen de tijd om te retourneren
  • Beste diamond painting winkel 2020
  • Gratis verzending bij 75 euro
[rank_math_breadcrumb]

Een diamond painting pauw pakket heeft veel betekenissen. Een pauw staat namelijk voor pracht, praal, weelde en ijdelheid. De vroegere troon van de sjah van Perzië werd bijvoorbeeld een pauwentroon genoemd, vanwege de twee pauwen aan beide kanten van de stoel. Daarnaast dacht men vroeger van de pauw dat men onsterfelijk werd van de pauw. Dit kwam omdat men toen dacht dat pauwen vlees niet konden verderven. Maar wat het vooral voor de meeste mensen is, is dat men de pauw gewoon een mooi dier vindt. Vooral natuurlijk als de pauw zijn veren laat zien.

Filter

Refine results

Price

Aantal Kleuren

Merk

Afmeeting

-2%

Dit product is leverbaar binnen 14 werkdagen.

-1%

Dit product is leverbaar binnen 14 werkdagen.

-3%

Dit product is leverbaar binnen 14 werkdagen.

-3%

Dit product is leverbaar binnen 14 werkdagen.

-2%

Uitverkocht

-1%

Uitverkocht

Diamond painting pakket pauw

Bij diamondpaintingart.nl worden alleen de beste diamond painting pakket pauw verkocht. Wij sorteren onze leveranciers op kwaliteit. Onze diamond painting pakketen pauw hebben de beste materialen, het beste canvas en genoeg steentjes. U kunt dus gerust een aantal steentjes kwijt raken en toch het schilderij af kan maken. Diamond Painting Art wil alleen tevreden klanten en daarom halen wij het uiterste voor u naar boven. Zo zorgen wij voor een snelle levering en een bestelling boven de 75 euro heeft een gratis verzending.

Diamond painting is een van de populairste hobby’s

Diamond Painting bestaat nog niet zo lang, het is ontstaan in 2015 en het is gebaseerd op de hobby schilderen op nummer. Schilderen op nummer is eigenlijk niks meer dan vakjes de goede kleur schilderen. Dit makkelijke concept maakt het ook zo ontzettend populair, zo kan iedereen een mooie schilderij maken. Met diamond painting is dit precies hetzelfde. Echter, werk je nu niet met verf maar met mooie schitterende diamanten. Lijkt diamond painting u iets? En houdt u van pauwen? Bestel dan vandaag nog uw diamond painting pauw pakket bij diamondpaintingart.nl.

lockcogusercartmagnifiercrossmenuchevron-downcross-circle