Voor 3 uur besteld morgen in Huis
Gratis verzending vanaf €75
Diamond Painting
0,00
Winkelmand
Veilig Betalen
Geschreven door:
dpa
8 augustus 2021

Diamond Painting Kruidvat Kopen?

Diamond painting sets vind je nu bij Kruidvat. Dit is samen met Kruidvat een ontwikkeling geweest om een winkel te worden die regelmatig veel verschillende dingen verkoopt, waaronder artikelen voor diamondpainting.

Deze sets zijn geweldig voor beginnende diamantschilders, maar ze zijn ook zeer geschikt voor degenen die er meer tussenin zitten. Ze kosten ook niet veel en dit is natuurlijk erg aantrekkelijk.

Als je nog nooit diamond painting hebt gedaan, wil je misschien weten of diamantschilderen een hobby voor jou is. Zo ja, dan zou het handig zijn als je bij Kruidvat een setje koopt dat niet duur is.

In onze weekdeals vind je verschillende sets diamantschilderijen. Als je al eerder een diamond painting hebt gemaakt, komt wat in deze set zit je misschien bekend voor.

De diamond painting kit bevat een sorteerbakje, pen voor de steentjes, een gebruiksaanwijzing, wax, natuurlijk de steentjes en een patroon met plak laag.

Je zou snel kunnen beginnen als dit de eerste keer is dat je een diamond painting maakt. Het is de moeite waard om de instructies van tevoren te lezen om een idee te krijgen van wat je nodig hebt, maar het is vrij eenvoudig en iedereen kan het.

YouTube video

Wat is kruidvat voor winkel?

Kruidvat is een Nederlands bedrijf dat in 1975 is opgericht door Dick Siebrand en Ed While. Kruidvat Holding omvatte Kruidvat, ICI Paris XL en Trekpleister.

In België omvat het ook Kruidvat en ICI Paris XL. Het bedrijf bezat ook 50% van Rossmann in Polen, Hongarije en Tsjechië.

Bij de overname in 2002 door Watson had Kruidvat Holding 1.900 winkels en 24.000 medewerkers. De familie ontving een bedrag van 1,3 miljard euro voor het bedrijf. Een deel van het geld is in een fonds gestopt om projecten in ontwikkelingslanden te ondersteunen.

Het bedrijf wordt vaak zowel 'de Kruidvat' als 'het Kruidvat' genoemd. In 2016 gaven ze een voorkeur aan voor 'de'. Veel mensen spellen het verkeerd met een G van buskruit aangezien Nederlands niet met een T wordt geschreven in de Kruidvat.

3 verschillende kruidvat diamond paintings

Diamond painting kruidvat eigen foto

Op dit moment vind je bij Kruidvat geen diamond painting je eigen foto. Je dacht misschien dat je dit bij de Kruidvat zou kunnen kopen als je wist dat ze daar een uitgebreide fotoservice aanbieden en af en toe diamond painting producten verkopen.

En natuurlijk zou een foto van je eigen diamond painting heel tof zijn, maar die staat helaas nog niet in de Kruidvat. Wil je zo'n foto op internet zoeken, dan zul je op zoek moeten naar andere mogelijkheden.

De Kruidvat is een Nederlands retailbedrijf dat producten verkoopt zoals medicijnen, cosmetica en huishoudelijke artikelen. Ze verkopen producten die in hun winkel verkrijgbaar zijn, maar ze verkopen nog geen diamond painting eigen foto. Hun assortiment wisselt ook ontzettend snel dus wie weet hebben ze diamond painting eigen foto in de toekomst.

diamond painting xenos

Bekijk de actuele Kruidvat folder voor diamond painting aanbiedingen van Kruidvat

In het digitale tijdperk heeft Kruidvat zich kunnen aanpassen aan de veranderende behoeften van haar klanten. Ze hebben een mobielvriendelijke website en ze hebben een prachtige online folder waar je prachtige diamond painting kruidvat aanbieidingen kunt vinden.

Het is heel makkelijk om een schilderij bij hen te bestellen en ze doen hun best om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Regelmatig vind je prachtige aanbiedingen van diamond painting setjes bij Kruidvat. Deze setjes zijn helemaal niet duur.

Ik ben onlangs bij Kruidvat geweest om een diamond painting set te vinden. Ik was overweldigd door de verscheidenheid aan verschillende sets die ze hadden. Ze varieerden van goedkoop tot ietsjes duurder. Er waren veel mooie kits, vooral voor beginnende painters is de Kruidvat een uitkomst om het te leren. Houdt dus goed de Kruidvat folder in de gaten voor de beste diamond painting setjes bij Kruidvat voor een scherpe prijs!

diamond painting xenos

Kruidvat diamond painting voor en nadelen

Zoals u van ons gewend bent sommen wij nog even de voor en na delen op van diamond painting Kruidvat.

Voordelen diamond painting Kruidvat

  • Makkelijk op te halen in de lokale winkel bij u in de buurt
  • Geschikt voor kleinere projecten painting
  • Scherpe aanbiedingen & speciale aanbiedingen
  • Soms ook diamond painting Kruidvat wenskaart
  • Goed om te kijken of u diamond painting leuk vindt voor een lage prijs
  • Over het algemeen goedkope paintings

Nadelen diamond painting Kruidvat

  • U kunt alleen een klein setje bij Kruidvat kopen, dus geen grote projecten
  • Vaal alleen ronde steentjes en geen keuze uit vierkanten
  • Setjes van Kruidvat zijn niet altijd van de hoogste kwaliteit
Geschreven door dpa

Reacties zijn gesloten.

lockusercartmagnifiercrossmenuchevron-down