Voor 3 uur besteld morgen in Huis
Gratis verzending vanaf €75
Diamond Painting
0,00
Winkelmand
Veilig Betalen

Diamond Painting Eigen Foto

Op zoek naar een diamond painting eigen foto? Zoek dan niet verder! Want bij Diamond Painting Art hebben de eigen foto diamond paintings van de hoogste kwaliteit in een canvas in formaat naar keuze. U kunt kiezen uit vierkante steentjes of uit ronde steentjes.

U hoeft alleen maar uw favoriete foto te uploaden en wij doen de rest voor u. Zo maakt u een prachtige kunstwerk met behulp van de hobby diamond painting. U kunt van ons een snelle levering verwachten en een premium canvas.

Bestel vandaag nog uw diamond painting foto kit en maak een persoonlijk cadeau op een creatieve manier met deze nieuwe hobby diamond painting eigen foto.

Bestel een eigen foto painting
diamond painting eigen foto

Hoge kwaliteit

Onze diamond painting eigen foto kits zijn van zeer hoge kwaliteit. Alle materialen zijn gemaakt van de beste kwaliteit.

Snelle Levertijd

Onze diamond painting eigen foto kits worden binnen 2 weken bij u huis adres geleverd. Geen lange wachttijden dus.

Altijd genoeg steentjes

Met onze diamond painting eigen foto kits hoeft u zich geen zorgen te maken of er wel genoeg steentjes in het pakket zitten.

Beoordeeld met 5 sterren

Onze diamond painting eigen foto kits worden gemiddeld beoordeeld met 5 sterren door meer dan 4000 verschillende klanten.

Waarom een diamond painting eigen foto?

Een diamond painting schilderij maken is nog leuker met de juiste foto. Zo kunt u zelf een foto maken en deze foto op canvas laten zetten door ons. Wij zorgen er voor dat u de juiste steentjes in de juiste kleuren krijgt.

Kies uit uw favoriete formaten binnen 2 week heeft u een unieke diamond painting zet met goede kwaliteit zelfklevende canvasdoek in huis. Plaats de diamond painting eigen foto steentje kleur voor kleur op ht zelfklevend canvas en voor u het weet heeft u een prachtig diamond painting schilderij gemaakt van uw mooiste foto. 

Bestel een eigen foto painting
diamond painting eigen foto hoge kwaliteit

Voordelen diamond painting eigen foto

Diamond painting eigen foto heeft vele voordelen tenopzichte van een normale diamond painting kit. De voordelen zullen we hieronder opsommen.

 • Uniek schilderij door de eigen foto.
 • Jouw foto wordt uisluitend en alleen gebruikt voor de painting en daarna verwijderd.
 • Wij beoordelen de foto handmatig, stel dat wij denken dat de kwaliteit niet hoog genoeg wordt zullen we contact met u opnemen.
 • De eigen foto diamond painting set wordt zorgvuldig verpakt in een stevige verpakking.
 • Snelle levertijd van een diamond painting foto.
 • U kunt zelf een kleurrijke foto maken en op elk formaat canvas doen.
 • De mogelijkheid voor een groot formaat canvas te gaan met een hoge kwaliteit foto.
 • Een bijzondere foto op een diamond painting eigen foto schilderij spreek 1000 woorden.

Hoe kies het juiste formaat diamond painting eigen foto

Het juiste formaat kiezen van een diamond painting eigen foto is de belangrijkste stap. Wanneer u een foto heeft van een vierkant formaat, kies dan ook voor een vierkante afmeeting. Zo voorkomt u dat de afbeelding uitgerekt moet worden.

Ons assortiment heeft vele formaten voor u, op deze manier vindt u altijd het juiste formaat voor uw nieuwe kunstwerk. Kijk altijd naar welke verhouding uw foto heeft en zorg dat deze zo veel mogelijk over één komt.

Wanneer u voor een eigen foto diamond painting kiest met een drukke achtergrond, kies dan voor een grotere afmeeting omdat zo ook de kleine elementen zichtbaar zijn op een prachtig resultaat.

kiezen juiste formaat foto diamond painting (1)
welke foto is geschikt voor diamond painting eigen foto

Welke favoriete foto is geschikt voor diamond painting foto pakket

Alle foto's zijn in princiepe geschikt voor een diamond painting eigen foto. Echter is het wel van belang om de juiste afmeeting te kiezen voor een prachtig kunstwerk.

Elke willekeurige afbeelding zal dan een het prachtige resultaat behalden die u beoogd. Zelfs foto's van landschappen zijn perfect op een groot blanco canvasdoek.

Bestel een eigen foto painting

Wat zit er in de diamond painting foto doos?

Bij ons krijgt u een compleet pakket voor deze leuke hobby. Een foto pakket bestaal uit de volgende onderdelen.

 • Een diamond painting eigen foto handleiding.
 • Meer dan de benodigde kleuren steentjes, u heeft dus altijd genoeg.
 • Een pincet om een diamond steentje scheef weer recht te leggen.
 • Een diamond painting pen om te kleuren met steentjes.
 • Uw favoriete foto op canvas van hoge kwaliteit.
 • Een schudbakje
 • Meerdere diamond painting wax steentjes
wat zit er in een diamond painting eigen foto kit (1)

Hoe bestel je een diamond painting eigen foto

Een diamond painting eigen foto maken begint allemaal bij het bestel proces. Met een paar eenvoudige stappen heeft u het bestel proces zo voltooit.

Je kunt je afbeelding direct uploaden via onze website, zo dat wij snel door kunnen gaan met het beoordelen van uw foto voor het mooiste resultaat. Nieuwe bestellingen plaatsen heeft u vaak binnen 1 minuut voltooi wanneer u een geschikte foto heeft gevonden.

Kies vervolgens het formaat. Voor een fantastisch kunstwerk kiest u voor een groter formaat. Wanneer u de bestelling betaald heeft begint het proces dat wij de set voor u gaan maken. Binnen 2 weken heeft u de diamond painting eigen foto in huis.

lockstarusercartdiamondrocketsmilemagnifiercrossmenuchevron-down