Voor 3 uur besteld morgen in Huis
Gratis verzending vanaf €75
Diamond Painting
0,00
Winkelmand
Veilig Betalen

Beginners Fouten Diamond Painting

Geschreven door:
dpa
8 augustus 2022

Hier zijn zeven veel voorkomende fout voor diamond painting en manieren om ze op te lossen.

Als je hier bent, wist je waarschijnlijk al hoe geweldig diamond painting kan zijn. De ultra-therapeutische, eindeloos plezierige activiteit helpt je een staat van innerlijke creativiteit te bereiken en het doet geen pijn dat je eindigt met een prachtige display die je voor altijd kunt ophangen en bewonderen. Maar zoals elke hobby - niet alleen diamond painting - zijn er een paar hicc ups die je tegenkomt langs de weg. Maar, maak je geen zorgen! Dit zijn allemaal eenvoudige oplossingen die je niet zullen afremmen.

Hier volgen enkele veel voorkomende problemen bij diamond painting en enkele nuttige tips om ze te voorkomen.

  1. Uw canvasdoek krult - Als u uw Diamond Painting Kit ergens anders heeft gekocht, heeft u misschien gemerkt dat het canvas begon op te krullen of op te rollen, waardoor het bijna onmogelijk werd om het af te maken. Stap #1: Koop enkel bij Diamond Painting Art! Wij zijn de enige plaats waar we doeken verkopen die voorzien zijn van ons gepatenteerd, zelf-afvlakkend fluwelen zeildoek. Dat betekent dat ze niet zullen rollen. Om het probleem van een hardnekkig gekruld doek op te lossen, bedek het blanco vel met een handdoek of een deken en leg er zware boeken op voor ongeveer een dag of twee. 2. Uw verfkwast krult - Als u elders een verfkwast hebt gekocht, hebt u misschien gemerkt dat de haren naar boven beginnen te krullen of op te rollen.
  2. Je diamanten zitten los! Wij werken hard om ervoor te zorgen dat onze applicators grip en wax creëren een perfecte lijm, dus je moet geen problemen met plakken hebben als je deze kits gebruikt. Bepaalde omgevingsfactoren kunnen echter de hechting van de edelstenen op het canvas beïnvloeden. Misschien vindt u lijmpennen en dubbelzijdige tape het beste werken. Voel je vrij om ze uit te proberen en te zien wat voor jou het beste werkt.
  3. Je mist diamanten - Hoewel het zeldzaam is, gebeuren er toch fouten! Als je denkt dat je een onvolledige set diamanten hebt ontvangen, laat het ons weten en we zullen ze voor je vervangen. Je kan natuurlijk ook een gelijkaardige kleur gebruiken of je eigen diamanten vervangen om je juweel af te maken. Wij bieden een levenslange garantie op onze producten, dus eventuele problemen moeten meteen worden opgelost.
  4. Uw kleuren zijn vermengd - Ahh! Uw kleuren mengen zich! Wij sturen onze diamanten rechtstreeks naar u in handige, geïndividualiseerde zakjes, maar morsen en mengsels komen voor tijdens de verfprocedure. Wij raden altijd aan te investeren in een speciaal scheidingssysteem om uw edelstenen gemakkelijk toegankelijk te houden terwijl ze volledig gescheiden en georganiseerd blijven. Dit hoeft niets bijzonders te zijn - een oud eierdoosje, tackle box of kraal winkel systeem zal u helpen om alles netjes en opgeruimd te houden.
  5. Je morst je diamanten - maak je geen zorgen, het overkomt iedereen! Maar een gemorste edelsteen is niet minder dan een hoofdpijn, als we eerlijk zijn. Gelukkig, als je het juiste gereedschap hebt, is het eigenlijk niet zo'n moeilijk probleem om te corrigeren. De beste manier om gemorste edelstenen op te zuigen is met een handstofzuiger op lage stand (of een van die retro niet-elektrische veegmachines). Leeg het plastic stofbakje en was het uit, zodat je diamanten niet vuil worden. Zorg ervoor dat je een stofzuiger zonder zak gebruikt, zodat je alle edelstenen die je verzamelt kunt opruimen en hergebruiken.
  6. Je kunt niet maar één kit kiezen - Voel je je een beetje overweldigd door de hoeveelheid prachtige diamond art kits op de markt? Met zoveel prachtige opties, variërend van abstracte ontwerpen tot inspirerende landschappen, kan het een moeilijke keuze zijn om er maar één te kiezen. We raden je aan om door onze bestsellers te bladeren en je keuzes te beperken per collectie of onderwerp. Kies een ontwerp dat zowel u als uw huis gelukkig zal maken, niet alleen terwijl u eraan werkt, maar ook de komende jaren.

Als je niemand in je leven hebt om over Diamond Painting te praten, zal je blij zijn te ontdekken dat er een ongelooflijke gemeenschap van makers online is op social media sites zoals Facebook, Instagram en YouTube

Prioriteit aan kwaliteit van Diamond Painting Art

Als je je diamond painting art kit koopt van een gerenommeerde dealer als Diamond Painting Art, kun je er zeker van zijn dat je een goed product krijgt. Wij zorgen voor de behoeften van onze klanten door veel aandacht te besteden aan hun verzoeken en onze producten dienovereenkomstig te ontwikkelen. Onze diamond painting art kits worden geleverd met oplossingen voor krulproblemen en sterke lijm, zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken.

Geschreven door dpa

Reacties zijn gesloten.

lockusercartmagnifiercrossmenuchevron-down